banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jeffjohnson
    Kicsit pontosítanék:

1. A spotting rendszer nem bugos ez "working as intended" de már olvashatóak infók az új spotting rendszerről ami mindenképpen jobb lesz. A mostaninak a lényege ,hogy max. táv ahonnan ki tudod szúrni az ellent 500m persze ha valaki látja és te benne vagy a rádiója hatósugarában akkor te is fogod látni messzebbről is. Bokrok, tereptárgyak természetesen befolyásolják ezt + a tankok rejtőzködési képességei (tudom pár német jármű bugos de dolgoznak rajta) 50m-en belül pedig függetlenül attól ,hogy köztetek van 1 ház látni fogjátok egymást és ha valaki lő akkor is könnyebben észlelhetővé válik. A véletlen eltűnéseknek pedig a frissítés gyakorisága felelős de a jövőben ez is változni fog asszem 3-5x fog nőni de nem akarok hülyeséget mondani.

Távolságot asszem a célkereszt feletti részen látod sniper üzemmódban (SHIFT) érdemes figyelni ha rejtve akarsz maradni. Szerintem sem tökéletes de meg lehet szokni. Részben a játék motorja miatt is van ez így komoly változás addig nem várható amíg nem optimalizálják nagyobb távolságokra pl: multicore supporton is dolgozni kell de folyamatosan fejlődik a játék én már orosz zárt béta óta játszom vele és nagy változásokon ment át.

2. Lesznek történelmi csaták erre lesznek külön játékmódok de az alap játékban keverve lesznek a nemzetek.Meg kell ezt is szokni.Az értelmét felesleges keresni ez ilyen :)

3. Platoont az tud majd létrehozni akinek van premiuma 3 fő a max létszám.

Más: a játék legérdekesebb része a clanwar lesz
    nagyjából így néz majd ki: LINK

itt egy kis leírás róla angolul:

LINK