banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Csak, hogy mégjobban elvegyem a német fanatikusok kedvét: ez se. :) Nem attól függ, hogy milyen az ágyú. Mivel ez a pontosság dolog is elég kautikusan működik. Van hogy a 0,37 pontosságú ágyúkkal sorozatosan találok 500 méter környékén a 0,30 pontosságúval pedig sorozatosan nem.

Az eddigi legnagyobb távolságra leadott lövésem az orosz 130 mm S-70-es ágyúval történt: 612 méter. Körülbelül 6-7 lövést adtam le 600-620 méteres távolságokra, abból 4-5 biztosan talált és át is ütötte a célpont páncélját. Egy VK4502 és egy IS-4 volt az áldozat, mindkettő az oldalát mutatta.
    A dolog érdekessége az volt, hogy épp aznap volt a téma a hun channelen, hogy Eagle 635 méterres távolságra adott le célzott lövésekeet. A legtöbben nem hittünk neki és én is magyaráztam neki, hogy az lehetetlen, mert max 550-570 méterig lehet ellátni. Most már simán elhiszem neki. :)