banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #23207
    Ez a látás rendszer, hogy mükszik pontosan (500m a látótávom)?
    Én hátul a többiek mennek előre,meglátnak egy enemit és az felkerül a mini mapra piros pöttyként,
    de előre kell csoszognom egy kicsit hogy én is lássam valamikor meg 635m lövöm az artyt
    A rádió hatótávja határozza meg a piros pöttyök egymás közötti láthatóságát a mini mapon ( ha előre szalad és kicsi a rádiója akkor csak ö látja mi hátul semmit)
    ,de azt hogy valóságban látom e azt nem tudom miként működik.
    A bokros téma meg szituáció függő ha bokor mögött állsz és van előtted még egy két bokor
    - társad látja enemit, te is látod lövöd
    - már csak te vagy, elöl nincs senki ekkor viszont úgy vettem észre az előtted lévő bokrok már inkább rontanak a helyzeten, mert ami mögött állsz( a bokor közepétől 15 méterre)az átlátszó lesz elvileg nem befolyásolja a látó távod, de a másik két bokor előtted már igen és ekkor szoktak beesni 50 méteren az enemik :)