A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #23046 Figyelem összeesküvés-elmélet fog elhangzani D:
Amikor nagy arányú a győzelem/vereség (15:0-3)akkor a rendszer az esetek nagy százalékában belenyúl a meccsbe.
Számomra hihetetlen, hogy egy csatában, ahol a teteje Tier 10-es szintű, 15 kilőtt tank mellett 1 M3 Lee-t sikerül csak kilőni.
Ha a leadott 3. lövésem is track, critical, rikosé vagy bounce akkor már tudom, hogy a szopóágra tett a gép az adott meccsen.
Idióta csapatban is vannak mindig jó játékosok. Az adott szituációban mégsem képesek hozni a szintjüket, nem azt, hogy megfordítsák a meccset, hanem legalább pár ellenséget lőjenek ki. Pont az előzőek miatt.
Valamikor még ősszel megjegyeztem, hogyha agresszíven játszol akkor jobbára feléd lejt a pálya. Úgy veszem észre, hogy mostanában ez egyre jobban így van.
"Ha ez igy lenne, akkor azt látnánk, hogy egy alapvetően jól játszó csapat (értsd: összetartanak, nem ész nélkül egyesével támadnak, koordináltan védik mindkét oldalt stb) valahogy mégis veszit, mig egy idiótán viselkedő csapat meg nyer. " Hányszor volt már (általánosítok), hogy T-54 hordával mindent szétszedtünk, aztán a következő játékban hasonló felállásban minket szedtek szét? A taktika ugyanaz, platoon is, az ellen sem lehet sokkal bénább, csak egyszerűen nem jön be a dolog. Mást dob a gép. Szó szerint. :)
Persze alapvető hibák ellen nem véd, de nem is mondtam azt, hogy mindig belenyúl a gép. Vannak hangulatos csaták amikor 8:8, 9:9 kilőtt mellett az nyer aki előbb beér foglalni. Na itt tényleg a játékoson múlik csak. :)