A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az anyám .......ott hétszentségit már tényleg.
Örültem amikor cserélni bírtam a Ferdi ágyúját 12,8-ra. Már nem örülök. Csak pénzkidobás volt, (700m) hat lövés penetrate, és telitalálat. Sebzés meg a kanyarban. Pz IV ellen viszont jó, de arra jó a Hetzer is. Tényleg ennyire hülyére veszik a játékost, vagy most le akarják rázni a sík ügyefogyott bandát akik állandóan előre rohannak, hogy bázist foglaljanak, miközben halomra lövik őket. Azután meg írkálják, hogy mit és hogyan csináljak egyedül a Ferdiben.
Meg másik véglet aki vigyáz a tetves Pz III és IV-re, nehogy megkarcolják, persze nyerni is szeretne. És megvárja, hogy én induljak el megkeresni az egyetlen megmaradt Ferdit az ellenségből. Gondolom úgy értelmezte a játékot, hogy minden mindent ki tud lőni.