A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #23016 Tegnap és mai is direkt figyeltem a dolgot. Most már biztos, hogy manipulál a játék, egyrészt a csapat összeállítással, másrészt azzal hogy mennyire működik jól egy adott tank. Ez nem véletlenszerű, mert ilyen véletlenek nincsenek.
Biztos, hogy a játékos eredményei alapján besorol, és akkor folyamatosan a hülyébb csapatba sorol be.
Van amikor zsinórban csak jó meccsek vannak, csak jó csapatba rak, és van amikor tízből tízszer egymás után a teljesen tehetségtelen fakezű, kempelő, vagy esetleg minden terv szerint össze-vissza mászkáló csapatba rak be.
Szóval olyanok közé akikről az első percben látszik veszíteni fognak.
Ez egészen biztos, hogy figyelembe veszi, és eszerint osztja be, hogy melyik a jó és melyik lesz a nyomi csapat.
A másik dolog. Ezt sem hiszem el hogy véletlen, hogy van amikor minden lövés talál, van amikor mind lepattan, mellé megy.
A lepattanás, a sebzés, a penetráció, a szórás, mindet valami módon kiszámolja, hogy most pontos lesz, vagy sem, hogy nagyobbat sebez, vagy sem, stb, stb.
És nagyon érdekes módon, mindig ha a nyomi csapatba sorol be, akkor működik szarul a tank, a lövések fele tiszta célpontnál mellé megy, a másik fele meg lepattan.
Ilyen véletlenek nincsenek, a nyomi csapatnak beállítja a játék, hogy a tankjuk a lehető legrosszabb értékkel harcoljon.
Más magyarázat nincs, mert lehet mondani, hogy nagy számok törvénye, meg véletlen, meg a sok a hülye, de ez akkor is biztos.
Egyébként ezt nem panaszkodásként mondom, mert nagyjából kiegyenlített a dolog, egy órán át, csak jó csatáim voltak, sokat lőttem ki, egész sok lövés pattant le rólam, sok creditet kerestem, jók voltak a csapatok is.
Majd egy órán át, csak nyomi csapat, semmit se találtam el, mintha részeg lenne a legénység, én mindenről pattogtam, rólam persze semmi.
Tegnap ugyanez volt, egymás után jó meccsek, majd egymás után csak rémesek.
Bizonyára az a céljuk vele, hogy kiegyenlítsék az esélyeket, vagy valami ilyesmi.