banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    A Panther II tényleg nem valami erős. Amikor az IS-7-est teszteltük Renegadevel, utána megkértem hozza a Panther II-esét. Én 8,8 cm KwK36 L/56 ágyúval lőttem 100 méterről. Haverom 100 mm D-10 gyúval lőtte először 100 majd 200 méterről. Hát a 100 mm-es szinte mindig átütötte 200 méterről is. A 8,8 cm-es 100 méterről már "csak" olyan 60%-os eséllyel vitte át. Talán 3-szor teszteltük, abból 2-szer ki is gyulladt a szerencsétlen. A Panther II eleve nem lett volna olyan erős, mint a T-54 vagy az M47/M48 Patton. Szerintem csak ezért ez lett a tier 9-es mert nincs nála jobb német medium tank.

Kiváncsi leszek mit hoznak ki a francia harckocsikból. A magas szintű gépeket egyértelmű, hogy jobbak lesznek mint a német harcjárművek. Mivel bőven '45 utániak, ezért jobbak is voltak. Kicsit utána olvastam az AMX-50-nek, hát az évjáratához képest nem valami jó tank.