banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Sajna PZIIIra azért ez kell, mert az átütése jóval magasabb, mint a 75ösnek. Ha két szar közül kell választani, akkor inkább az, amivel el is találod és át is ütöd az ellent. Sajnos, a HE jó megoldás lenne, ha működne úgy, mint a 10,5es rövidcsövűnél, de nem működik.

Ma totál fullos lett a P2. 100 csatát lenyomtam vele, és kijelenthetem, hogy duplamaxos személyzettel (én barom, ebbe ültettem át) is egy kaki. Ha csak papír lenne, de modul sérülés modul sérülés hátán, imádják kilőni, és ki is tudják lőni, ráadásul a túlélési esélyei szinte a nullához közelítenek. Eszméletlen, de egy KVvel vagy SU85el nagyobb túlélési esélyei vannak az embernek, mint a legjobb(nak kikiáltott) német médiummal. Ez totál gáz. Ha a P2 marad így ebben a formában, a pénzt nem éri meg. Igazából nem tudom mi kéne rá. Én a modul sérüléseket csökkenteném, főleg a loaderét, és erősíteném a tornyát, kb. mint a t54é. Az a gond a hasonszőrű társához képest, hogy a T54et vagy kilövöd, vagy felgyújtod, de pl. a loadert nem lövöd ki sűrűn vele, ill. a töltést sem gátolod meg nála.

Ha teszem azt -1 tierrel lejjebb kerülnének a német tankok, akkor azt mondom reális amit tudnak, de így? Katasztrófa. És a francia ág még kint sincs. Na abban mekkora kamuadatok lesznek majd benne! Vagy a britben! A végén kihozzák azt, hogy mindenki jobb tankokat csinált, mint a németek. Nevetséges!