banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Az arty témát hanyagolnám. Kipróbáltam párat, maxos Hummelem is volt, patch előtti és utáni is, és nem szerettem meg, lehet nélküle élni, liveon nem pazarolok rá majd xpt.

Fejlődés.

Nos, az az igazság, hogy a ruszki ág lényegesen egyszerűbb ág, mint a többi. Eleve a fejlesztők is fehéroroszok. Van egy Lukasenkójuk, aki elég megalomán alkat, szóval ha az elnök fia is játszana ezzel a játékkal, akkor a T-72 is benne lenne, ellenfélnek meg német oldalon a egy Captured Mark IV. állna. (Remélem értitek ...) Tehát, ha eltekintünk attól, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, de nem szeretjük a szenteket, akkor nem feltétlenül a legjobb választás a ruszki ág. Tény, hogy jobbnak tűnnek a tankjaik, mint a többi, de ennyi. Sok pozitívum abból fakad, hogy a többi ágon érdekesen kezelik az egyes sérülési és lepattanási adatokat. Ha ezek javítva lesznek, teszem azt nem csak ruszki live szerver lesz, és a játékosok teszem azt amerikai ill. német tank buzik, akkor vsz lesz változás. Mert egyébként meg semmi baj a német ággal, sőt, talán tigrisig a "heavy" részt (leszámítva a teljesen használhatatlan PZIIIA-t, amit én úgy kivennék, mint a sicc) talán még jobb is, mint az orosz megfelelője, kivétel persze az arty ág, mert az most jelenleg a random sugarú körben bevitt sebzésről szól, amire a Hummel már nem alkalmas úgy, mint régen. Szóval a német ág utolsó igazán versenyképes darabja szerintem a maxos Tiger. Természetesen ruszki ellenfele az IS masszívabbnak tűnik, jobban csapódik le róla skuló, mint tigris barátunkról, de szerintem pontatlanabb egy picit, és lassabb a tűzgyorsasága, míg a legjobb német 88as viszont iszonyat megbízható és pontos jószág. Tigris felett már más a helyzet. Én azt mondanám, hogy a Tigris magassága a legideálisabb ingame. Sok tankot próbáltam bizonyos szituban, de a Tiger volt az, ami ki is látszódott, meg nem is. Negatívuma, ami minden német tank negatívuma, az a modul sérülés esélye, különösen az ágyú kapcsán. A KT nem rossz tank, de sokkal kevésbé mutatja ki a foga fehérjét, mint várható. (Félre értés ne essék, az IS-3 se sokkal jobb, max. másabb, de igazából az se az igazi, különösen, ha feletti tierbelivel vagy egy T32vel kell harcolni ellenük ...)

Ezzel el is értünk az amerikai ágra. Az ág low tierben maga a szenvedés. Használhatatlannál használhatatlanabb tankok gyülekezete sorakozik fel egészen az M6ig, előtte a Leenél nagyobb szarcsimbók egy sincs. Viszont, ha az M6nál megvan a 90es, akkor megváltozik a képlet és egy maxos M6 90essel már semmivel sem rosszabb, mint hasonszőrű társai, sőt ...
    A minőségi ugrás a T29nél következik be, amely tornyának a páncélvastagsága elég masszív, bár nem sebezhetetlen (pl. fülek), de masszív. (Szerintem a régi toronyról jobban pattognak a skulók - ugyanez igaz a VK4502P régi tornya esetében is - de a plusz HP miatt érdemesebb feltenni az "updételt" tornyot.) A T-29 után a legmasszívabb US tank következik, a T32. Az fejlesztett tornya a legerősebb torony ingame. Nem is tudom át lehet-e nem goldból vett APval lőni? Utána két olyan tank jön, ami érdekes választás lehet német és orosz társaikkal szemben.

A ruszki oldalról egy olyan heavy van, amit messze kerülnék mindenki helyében: az a KV-1S. Nem azért, mert papír, hanem mert nincs tisztességes ágyúja. Papírn van egy 122ese, de azt el kell felejteni. Pontatlan, lassú és ez nem a KV, hogy míg töltesz a 152vel, addig egy-két lövést kibírsz, nem, itt - mivel tier 6 - nagyobb az esély kemény ellenfelek közé kerülni, és ott szétszednek, mint kisgyerek a legóvasutat. A KV megj. az egyik legjobb ruszki HV. Nagyok ellen a nagy ágyújával szép sebzési esélye van sunnyogva lőni, míg hasonló tierek ellen a 107ese valami istencsászár. Nála nem ritka a 8 kill/csata. Ritka jó tank. Kötelező kimaxolni már az S51 miatt is ... A KV-3 is jó, de ő már tier 6 és többe kerül a fenntartása, míg a KV termeli a pénzt ha szopsz is vele, mivel tier 5 tank. Ennek ellenére sokan esküsznek rá, és mivel masszív, harcoltam már ellene sokszor 1vs1ben tényleg azt tudom mondani, hogy jó kezekben nagyon ütős kis fegyver (ahogy a VK3601 is).

TDk tekintetében a német ág kezdetben is nagyon jó, a ruszki ág főleg SU-85-től lesz igazán élvezetes, bár sokan szeretik az AT-1-et is. Igazából szerintem mindegy. Játékstílustól függ minden. Ahogy az összes tank is.

Én azt mondom, hogy bármilyen is most a játék, igazából szerintem minden változni fog idővel. Német és amerikai ágon játszva minden nehezebb ill. "más", mint oroszon, az tény, de szerintem csak jelenleg. Ha tisztességes adatok szerepelnek majd a német páncélzatnál és álcázásnál, akkor lehet, hogy három hónap múlva a német tankok lesznek jobbak.

Egy biztos, ha feltűnik egy T30 és egy ISU-152, Tiger kombo, vagy ha feltűnik egy IS-7, Object 704, T-54 csapat az ellennél, inkább a T30asok felé fordulok, mert a másik nagy valószínűséggel sérül de még pont túléli majd a csatát és szétszed. Szóval van pár olyan ruszki tank, ami jó nehezen kilőhető, vagy nehezebben kilőhető, mint hasonszőrű amerikai és német társaik, így azt mondom az orosz oldal jobb, de szerintem ez változik majd, így azt mondom, hogy érdemes kipróbálni nem csak az orosz tankokat.