banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Szerintem meg , csak annyi a baj, hogy nem tudsz már autoaim-al mindenkit lazán szarrá lőni , hanem még céloznod is kell, és nem te vagy a legrémisztőbb a pályán.

Hát igen, ez tényleg elég rémes.

Már ne is haragudj, de ugyanazt csináljátok, mint az arty-sok akik amitt rínak, hogy jaj de szar, már nem tud mindenkit egyetlen milliméterre pontos lövéssel kilőni. Most már nekik is célozniuk kell..áh...elképesztő.

Vagy mondjuk a T-44 tulajok, akik szerint a patch óta elvan cseszve a tank...nincs az elcseszve, csak most már nem használhatja ki a T-44-s a játék bug-jait...aki ügyes, az most is arat(hat) vele.

Ja, igen tudom én is, a fejlesztők össze-vissza állítgatnak rajta a tudtod nélkül...és? Miért szerinted ez csak nálad van így? Minden tankon úgy variálnak ahogy akarnak, egy rakás adatot igyekeznek eltitkolni, (mint az álcázás, vagy a páncélzat különböző értékei) nehogy véletlenül is tudja az ember, hogy pontosan mire képes a tankja. Tök mindegy, hogy TD, arty, tank, német,orosz, amerikai, ezt a tudtunk nélküli állítgatást, és mindenki ugyanúgy érzi.

A másik dolog, hogy szerintem nem arról van szó, hogy csak úgy gyengítenek vagy erősítenek mondjuk egy adott ágyún, hanem arról hogy az egyik csatában jól működik, a másikban rohadtul nem működik jól, mintha valami titkos véletlengenerátor kiszámolná, hogy csórikám, most szart se fogsz érni, a következőben meg mindent átlősz.

Lefogadom, mindenkinek van olyan, hogy zöld a célkereszt, jó a szög, lő, és ahelyett, hogy átlőné a másikat, csak egy vidám rikkantást kap, hogy ricochet, meg bounced vagy francot szoktat mondani.De ezzel is ugyanúgy szív mindenki, akármiben ül.

Szívás, lehet hogy ez régébben nem volt gyakori a BL-10-es ágyúval, de hát...legalább szívsz te is, ez az igazi egyenlőség, mindenki ugyanúgy szívja meg a WoT hülye rendszere miatt.