banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Azt hiszem,hogy itt talán én lőttem ki a legtöbb gránátot BL/10-ből.
    Régebben jobb volt,ez tény.Nem kellett vele soha furfangoskodni.Rádobtad az auto aim-ot és max az újratöltést vártad,ha az ellen volt olyan pofátlan és nem pukkant el egy lövéstől!:D
    Hát most már nem olyan...
    Most sem rossz azért,de komolyabb gép ellen már manuális trükközéseket kell foganatosítani.(felháborító!)
    Én egyébként azt az érdekes dolgot vettem észre,hogy egyik csatában tökéletesen működik(mindent visz,mint a piros hetes),a másik csatában meg semmi nem akar vele összejönni.(lepattan,szellemlövés,mellémegy stb)
    Nem tudom ez mitől van,mert én ugyan úgy használom.
    más..
    Az Object-et kilőni nem heroikus tett.Csak a lövegpajzsa vastag.Ha picit jobbra vagy balra mozdítod a célkeresztedet,akkor simán átlőhető.
    Azt meg gondolom mondanom sem kell,hogy oldalról meg hátulról köpőcsővel meg nyílméreg békával is agyon lehet ütni.