A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #22748 Gondolom azért nem jellemző, hogy SU-85B TD-k lövik ki sorozatosan a Királytigrisedet. A max fejlesztéses 50% HP-s IS-4-esem is lőtte már ki T-34/85-ös, szinte 1 vs 1 csatában. Ugyan megalázó volt, de az ilyen akkor se általános és nem tekintek úgy a T-34/85-ösökre mint első számú ellenfelekre. Néha előfordul ehhez hasonló.
Mellesleg az SU-85B se tetszett különösebben. :) Az ágyúi ugyan elég jók és nem is kerül olyan legyőzhetetlen ellenfelek közé. Számomra a legnagyobb baj az ágyú kitérésének a maximuma volt. Azt hogy negítív tartományban minimális már megszoktam a szovjet nehéztankoknál. Na de hogy pozitív (felfelé) irányban is minimális. Ha ezeken a borzasztó sivatagos pályákon vagy az egész jó Pagorkin kellett harcolnom alig volt esélyem. Ha valamit a domb tetején vagy alján el akartam találni, akkor ki kellett álnom a domboldalba. A fantasztikus 30/15/15 mm-es páncélzattal és a kevés HP-vel ez nem sok eredményt hozott. Persze ennél a gépnél is lehetne írni kiragadott példát. Néha ezzel a géppel is összejöttek a dolgok és én használtam ki a KV és KV-3 típúsok hasonló fogyatékosságait. De nem ez volt az általános.
A löveg kitérítési problémákhoz még hozzájött az a csodás élmény is hogy ilyen kicsi gépek közt sokszor volt 3-4 vagy akár több SPG csapatonként. Nem nagyon volt ajánlatos kempelni egy olyan géppel, ami valójában kempelésre lett volna jó.
Ha az én feladatom lenne a gépek besorolása akkor maximum tier 8-as TD-k lennének.
Ha nagyon kellene tier 9-es akkor lehetnének a mostaniak, de azokat valami brutális tier 10-es ágyúval szerelném fel. Ezzel csak az lenne a baj, hogy a németeknél ilyen nem volt. Valami fiktív 15 vagy 17 cm-es ágyú lehetne vagy egy 12,8 cm L/70+-os ágyú, a sebzés miatt mondjuk APCBC-T lövedékkel (ez a 12,8 cm .. már így leírva is nagy baromság). Az oroszoknál és az amerikaiaknál pedig csak '55 körüli ágyúk jutnak eszembe. Ilynekből sajnos így is elég sok van/lesz majd. De szerencsétekre semmi befolyásom nincs a harcjárművek besorolására és kiegyensúlyozására. :D