banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    A TD-k annyira nincsenek elcsúszva. Szerintem többé kevésbé jó helyen van az SU-152 a tech fában. Mellesleg a 152 mm ML-20-assal az egyetlen komoly előnye a sebzése. A tűzgyorsasága szánalmas, a páncélátütése átlagos. De maga a jármű fordulékonysága kicsi, a gyorsulása, sebessége se valami egetrengető, frontpáncélzata maximum kielégítőnek nevezhető. Ami talán jól működik az az álcázása, de ha majd egyszer végre javítják a német gépeket ez az előny se lesz számottevő a JP-hez képest.

A TD-k legnagyobb baja az, hogy magasabb szintű ellenfelekkel is szembe kerülhetnek, mint azonos tierű heavy vagy medium tankok. Ha ugyanolyan ellenfelekkel kerülnének össze mint a másik két csoport, akkor nagyon jók lennének. Mert 1 tierrel magasabb ágyúkat is tudnának hordozni, mint más hasonló kategóriájú gépek. Néhol jelentős különbség ha egy tierrel magasabb az ágyú. De például mit kerestem SU-85-el tier 9-es gépek közt? Lényegtelen volt, hogy a 107-es ágyú ilyen meg olyan jó, szerencsés esetben 2 lövést bírtam ki. (Aztán ki is derült, hogy nem nekem valóak a TD-k.)

Ráadásul a tier 9-es TD-knek szinte semmi előnyük nincs. Mivel nem tudják kihasználni a két tierrel magsabb szintű ágyút, mert nincs tier 11-es ágyú. Tehát az Object 704 és a Jagdtiger egy jobb páncélzatú és több HP-vel rendelkező tier 8-as TD, ami drágább. Egyik se lehetne tier 9-es gép. Tier 8-as ként se lenne nagyobb a harcértékük és ugyanúgy összekerülnének 9-10-es gépekkel. De legalább nem kéne kifarmolni 150k xpt csak a harcjárműért és még sokat a jobb cuccokért, hanem kevesebb is elég lenne. És a javíti költségük se lenne olyan magas.