A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #22581 Hát, emberek.
Két napja vettem meg a Tigrist és azt kell mondanom hogy ennél rosszabb tankkal még nem játszottam.(Pedig van T-44, Ferdi, IS-4, Hummel, Su-100, T-29). Az eddigi játékélmény nekem valahol az M3 Lee környékén van.
Azért vicces, hogy a nálam alacsonyabb tierbe tartozó tankok is megesznek reggelire, a magasabbakról nem is beszélve. Tegnap raktam rá a nagyobb ágyút és egy kicsit javult a helyzet, de nem sokat. A saját tierbe tartozó többi heavy tank fényévekkel jobb, mint ez. T-29-el lőttem már ki Maust, meg IS-7-et is, a Tigrissel meg örülök,ha a KV ellen megállok egy az egyben.
Lehet hogy én vagyok a béna(bár van mögöttem majd 3000 meccs), vagy csak szimplán a Tigris nem fekszik nekem, de eddig ez a játék csalódása.