A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #22325 Naaaa, Exotermmel teszteltünk:
Egérke vs IS7 (150 m), hát itt én még mindig meg vagyok lőve (egy kivételével mind lepattant a toronyról és a felső testről), itt már elég nagy a szórás, szemböl toronyról pattogtam, láncról pattogtam, viszont a hasán lévő "sötét" területet elég jól vitte, az még bele is fért a célkörbe
Sajnos az IS7-es ágyúja nagyon erős, ezen a távolságon a 45%-ban elforgatott egérke testét gond nélkül viszi (5-ből 4) :-(
Mause vs T54 parkolós trükk: hát ez igazi szopó, mindkét tesztnél elszállt 3. találatra a lőszer, 1-1 lapattanója volt a többi az vitt mindent, én csak akkor tudtam eltalálni, ha "nem hagytam magamat", tehát próbáltam eltávolodni
Mause vs Obj704: na itt én lepődtem meg, (120m) a test felső részéről nagyon sok lepattant, a toronyról meg egy kivételével az összes, nem tudom, hogy ez most csak véletlen, vagy ennél a távolságnál már tényleg bejátszik a dőlésszög, ráadásul itt már tudtam pontosan lőni a pajzs melletti területet és ott erről a távolságról md át ment. Szerintem ráfogok állni az obj-ektekre a későbbiekben, mert a 20-ra szedett ki (ok, szinte min toronyra, vagy felsőtestre ment) :-)