banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jeffjohnson
    122es löveget senki sem használja! Ezt mint T-44 es tankozó mondom (aki a Panthert is tesztelte) de magad is megfigyelheted mert a 122esnek jellegzetes csőszájféke van és könnyen kiszúrható ha azt látod és mondjuk egy Pantherban ülsz röhögve kiszeded 3,57 et lő percenként ami a leglassabb Top ágyú szinte az összes tank közül az spg ágyúi lassabbak. Panther 3km/h val lassabb viszont sokkal agilisabb köszönhető annak a majd 300 lóerönek amivel több van a mociba. T-44 jobban fordul és nagyobb a páncélvastagsága viszont a Panthernek nagyobb látótávja(+30) több hpja (+270) amihez van egy gyorsabb agyúja ami 10hp val sebez kevesebbet viszont 203mm-ert üt át a T-44 esé 175mm ert.

Én mind2-t próbáltam és nagyon közel vannak egymáshoz az ,hogy melyik a jobb szerintem inkább egyéni ízlés kérdése személy szerint a német tankokat tartom jobbnak a nagyobb látótáv és gyorsabb pontosabb agyú miatt de ez az én személyes véleményem aki jobban szereti azt ,hogy a tankja kicsit jobban manőverezhető annak valószínűleg a T-44 lesz a jobb de nerfelni egyiket sem kellene.