banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Me0w
    Nem hianyossagokrol irsz, hanem lovagolsz azon a kurva in-game voice-on, amit az emberek nagy resze arra hasznal, hogy enekeljen bele, sipoljon, zeneket jatsszon bele, a masik fele olyan torten beszeli az angolt, hogy ugysem jo semmire, a tobbiek meg csak anyanyelven kommunikalnak.

Ha te megprobalnal magyarul akar csak 1 masik tarsaddal beszelni, menne a hoborges, hogy english only, masok szlovakul, lengyelul ukranul, nemetul beszelnenek, nagy katyvasz lenne, nem hasznalhato. Termeszetesen lehetne voice csak platoonak, meg kulon a tobbieknek, de akkor sem super-need.

Leirom, csak neked, lassan: Az emberek igen nagy szazaleka egyszeru, vizualis inputok alapjan sem kepes a jatekot normalisan jatszani, ezen semmit nem valtoztatna, hogy ha lenne hozza voice is. Aki akar, letolthet INGYEN barmilyen ,szamara megfelelo alkalmazast, amivel beszelgethet azokkal, akikkel jatszik.

A jatekot nem istenitettem egy posztban sem, nekem, szemely szerint remek szorakozast nyujt a barataimmal (akikkel mumblen vagyok), de ha nem hoz sok valtozast a patch + release, nem fogok jatszani vele, mert jelen formajaban nem nyujt hosszu tavu szorakoztatast.

Viszont te, miota kilovik alolad a Tigeredet, egyfajta keresztes hadjaratot tartasz itt, aki nem ert veled egyet, az lancos kutya, fanboy, kutyafasz. Elvakult vagy, es szanalmas. Viszlat.