A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #21490 Elég bonyolult ez az benzin-elektromotor, nem túl szerencsés.
Sajnos hivatalos dokumentumot nem találtam a 8,8 cm L/71 vs IS-3-ról, egy angol nyelvű fórumon olvastam. Hihetőnek tartom. A német ágyú 100 méterről se vitte át a T-54 100 mm-es 30 fokos páncélját, mivel a JS-3-as páncélja két síkban döntött szemből ezt se nagyon viszi át. A torony pedig kicsit erősebb és jobban ívelt mint a T-54-esé. 250 méter alatt nem tesztelték.
A 10,5 cm KwKxx L/68 talán kicsit erősebb lehetett volna mint a 8,8-as. De szerintem nem sokkal. Találtam kalkulált átütést 10,5 cm-eshez kétséges mennyi köze lehetett volna a valós 10,5 cm-esnek. Érdekel?
Az automata töltő jó dolog, ha működik. :) Az IS-7-eshez is volt fél-automata töltő, 6-8 lövés/perc volt a tűzgyorsasága. 130 mm-es lövedékből az egész jó. :)