banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Tegnap éjjel plotoonozás közben nézegettem egy T-54-est. Elkezdett érdekelni a 100 mm D-54 ágyú, mert ilyen hosszú 100 mm-est még nem láttam egy gépen se, pláne nem füstgázelszívóval. Meg is találtam az adott típúsú ágyút. Már a füstgázelszívó gyanús. Ezt az ágyút telán tesztelték a T-54-esen is, de az Object 430-as gépen volt alapágyú. Ami a T-62-es előfutára. Az ágyú '50-es évek végi lehet, nagyon pontos volt, két síkban stabilizált és valószínűleg jó páncélátütésű.

Na de azért az már tényleg pofátlanság, hogy egy ilyen ágyút kap a T-54-es. Ennyi erővel a Shermanokra lehessen felszerelni a 105 mm CN105 F1 típúsú ágyút, mert az izraeli M51 Super Shermanok ezzel voltak felszerelve a '60-as évek elején.

A másik érdekesség, hogy platoonozás közben kezdett bebizonyosodni, hogy az én IS-4-esem tulajdonképp csak a lánctalpból és a lövegből áll. Ugyanis már komponens nem sérült meg, csak ez a kettő. De ezek mindig. A lánctalp nem meglepő, de a löveg sérülése kifejezetten bosszantó. Gyakorlatilag nem érdemes 200 méternél távolabbi célra lőni. Szinte használhatatlan lesz közepes távolság és az felett.