A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #20852 Miért kell mindig ilyen szélsőségekben gondolkozni?Mindkét félnek megvan a maga igaza.Csak már megint hiányzik a kompromisszum készség!
Igen!Valóban van sokszor,hogy eltűnnek lövések,lehetetlen közelségből nem találnak,irreális sorozatban lepattognak stb stb.Én is találkoztam már ilyesmivel.
Mint ahogy olyan is előfordult,hogy én voltam béna.Elkapkodtam a lövést,vagy belemozdultam a célzásba meg mit tudom én még miket nem csináltam már.Ilyenkor persze feszültség ezer és még nagyobb kapkodás,meg idegből játszás jön,ami persze még több hibát hoz.
Összességében vannak a játéknak hibái,ez tény.De mindent nem kell erre fogni.Ez is tény.Szerintem ebben mindenki egyet ért,és már nem is kell,hogy elfajuljon a vita.
Fritz! A 20816-os bejegyzés rendkívül korrekt,gratulálok!
És legyél büszke!Magamon kívül nem szoktam senkit megdícsérni!