banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Hát én a közelmúltban vettem meg az 50M-et, eddig összesen 3 csatát nyomtam vele, úgy hogy picit szomorú vagyok, de ez van. Kipróbáltam teszten, sajnos megérződik ez a nerf, de vicces volt, mert totál megkotlott a teszt szeró, nyomtam egy 2 killes alsó hangon 3K dmg-s kört, erre kijön a végén az eredmény, duplázva 430 xp, mondom WTF, erre nézem, hogy leadott lövés 0, sebzés 0 és úgy az egész csapatnak, de azért mégis nyertünk, meg a 16 ezres lőszerszámlát is hozzám vágta.

Amúgy úgy patkoltam meg, hogy full hp-n bementem két FV215(183) közé, négy lövésből tudtak megölni, valszeg végig HESH-el lőttek. Na ennyit a csoda HESH-ról, úgy ráadásul, hogy oldalba is kaptak kétszer és ennek a tanknak semmi spaced armourja nincs.

Ami kifejezetten nem tetszik, hogy miután meghaltam és váltogattam a tankok közt az összesnél bemondta a személyzet, hogy mi van sérülve, bazze, remélem ez nem marad meg élesben.