A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mausbattle #203474 Ez az átlagdemage és a killek száma is sok mindentől függ. Egyrészt anélkül hogy Petert bántanám, úgy tekintem a példát mint egy tipikus magas statú nicket, maga a statja egy tipikus arany lőszeres, stat vadász játékosra vall. Úgy értem a legtöbbje ilyen, aki nem vesz részt a csata azon mikropárharcaiban melyben végül eldől, hogy melyik csapat kerül fölénybe és amiben könnyű elhúllani, végül pedig előtőr és ledarálja a maradákot.
Másrészt pedig, a Wargaming nagyon markánsan beleszól a csaták végkimenetelébe. Nem szükséges a vesztes (szívó)ág fogalmát bemutatnom amikor 10-es tierrel sem lövöd át a Löwét ott ahol át kellene vinnie, egy nyolcas ágyúnak is, ellenben ő bárhól átvisz. A bevitt sebzései is ilyenkor jóval csekélyebbek mint általában. Sajnos ezekből már igen régen kijut nekünk :(
"Az eff rating jól bevált rendszer"
A WG-nek hogy beszédtéma legyen a játék :-).
"Ja értem! Akkor az csak merő véletlen hogy amikor a saját csapatomban van kábé 10piros siemka és nagyjából 3-percen belül ledarálják őket?"
A többi is ugyanúgy elhullik ! A higheffes szintén. azért érzed ezt, mert tudatosúlt benned az, hogy a pirosak rosszak, így ha azok hullanak el, megerősítést kapsz, hogy így van és ez az emlék erősebb, elnyomja a többi túlnyomó élményt, amikor más színeket is beaprítják.
"Kellene egy kábé 10-15 körös csata, egy kicsi és egy magas effis játékos között. Abból már le lehetne vonni a konzekvenciát"
Nem állunk ellent, a barátom kész rá.
"Szerinted mindent jól csinál a csatákban? Az efficiency-je is csak azért annyi amennyi mert magas a cap pontja."
ezzel azt akarod mondani, hogy az effjénél a valóságban még gyengébb játékos lenne ? Láttad a csatákat amit Péter feltőltött ?
Egyébként el kívánom mondani, hogy most nem kifejezetten Péter ellen kívántam szólni, mert nagyon következetesen tudtunk szót érteni, pusztán maga a vita a hangsúlyos a statisztikai szűrők realitásáa és annak marketinges szerepe között.