banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Remélem ezt te sem gondoltad komolyan... :)

Én úgy tudom Peter_Waffen csak mostanában kezdett el újra játszani (fél-1 év kihagyás után?), úgyhogy szerintem leginkább ennek köszönhető be a legtöbb hibája a meccseken.

De ettől függetlenül: a játék nem 1vs1, hanem 15vs15 és szerintem az efficiency (ami eleve hatékonyságot jelent) éppen azt mutatja meg, hogy mennyi beleszólásod van általában a 15vs15 meccsekbe, mennyire tudsz csapatban játszani és nem azt, hogy 1vs1-ben mennyire vagy király. Teljesen más a két csata, úgyhogy arról ki a jobb játékos éppen az 1vs1 eredményekkel érvelni nem releváns (esetleg nagyszámú statisztikai minta alapján). Így viszont csak azt erősítették meg a meccsek, amit az ESL 1vs1 funcupok is: ilyen módban bárki verhető és nem mindig a legnagyobb effis játékos fog győzni.