banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Akkor még 1x.
    Pz B2.
    Legénység 4 fő. (ebből 2 rádiós)
    1. képesség parancsnok: Beszarásjelző, többieknek: Javítás.
    2. képesség parancsnok: javítás, többieknek BIA.
    Ez van most, ha jól értelmezem.
    Tehát szerencsétlen mire használni tudja a Biát, addigra abbahagyja a játékot.
    + Nem is tudja rendesen kihasználni, mivel ha másik tankba ülteti őket, ott nem fog működni a legénység

összetétele miatt.
    A tank aránylag jól céloz (álltalában álló helyzetből fog lövöldözni), gyorsan lő, jól gyorsul, és

fordul.
    T4es tank, tehát nem profik ellen játszik.
    Ezért írtam, hogy ennek a bia fölösleges.
    Helyette érdemes lett volna szerintem 1 megelőző karbantartás, vagy 1 kritikus találat növelés.
    Más tankokon nekem is van Bia. Is7-re, vagy lassan töltő tankokra én is rakok, viszont akkor 1.

képességnek.
    Az amit az álcáról írtál meg szerintem olyan, hogy...
    1 10%os álca skill nem javít 80m-t az észlelhetőségeden.
    Az álcát olyan gépeknek találták ki, akik nem mozognak, VAGY aktív spottereknek.
    Ha te 1 heavyre raksz álcát, az olyan, mintha a szarra rámondanád, hogy francia krémes.
    Lehet valamennyivel finomabnak tűnik ezután, de attól még szar marad.
    A fent írt tankjaidnak ha megnézed a cammoját, akkor borzalmasan alacsony értékeket fogsz látni, amin

+10% nagyon keveset segít.
    Ne érts félre, ha már megvannak olyan képességek, amik fontosak a tankodnak, akkor már érdemes rárakni.
    A videóban látni fogod, hogy 1 T54et 50%os legyényéggel, !álló helyzetben! 333m-ről spotolnak, 100as legénységgel+ 100as álcával 284. A T54 cammoja álló helyzetben 17.5 (nagyon jó). Ezért van az 50-es különbség. Te Heavyvel (átlag 4-5 cammo álló helyzetben) a büdös életben nem fogsz 50mes javulás elérni.
    Főleg ha mozogsz, vagy lősz.
    Viszont mozgás közben ugye ez az érték vissza is esik.
    példa:
    cammo alap értéked 10. 100-mről vesznek észre álló helyzetben, álcsával nyersz 10m-t, így 90m-ről fognak észrevenni.
    mozgás közben az alap értéked visszaesik kb felére (legyen 5 amire az álcsa még rádob 10%ot, így 5,5), tehát már 200-mről fognak spotolni, álcácal pedig nem 180-ról, hanem kb 19x-ről, miverl az alap cammod esett vissza, így a hozzáadandó 10%od is.
    Bocs, nincs kedvem arányokat számolni.
    Tehát amíg van fontosabb skill a tankhoz, és nem az álcára építő tankról beszélünk, addig fölösleges.

álca értékek