A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #200062 Nekem van T62-m, és én azok között vagyok, akik ha nem is szídták, de nincsenek oda érte.
A T-54-hez képest én visszalépésnek érzem a tankot - természetesen nem azt jelenti hogy a T-54el szoktam T62-ket mészárolni, nyilván a jobb ágyú az előny, de a páncélzat hiánya nagyon kiérződik.
A t-54 mai napig megvan, és a legénységet se vittem át a T-62-re, nem bántam meg ezt a döntést. A T-54 frontja nagyon fontos tényező a túlélésében, pl T-54el van esélyem egy teli táras batchat ellen, mert ha a frontomat mutatom neki simán pattanhat 1-2 lövés. T-62-ben ilyen nincs, a bat kibelez hacsak a 0%os sebzés nem segít.
Pontosan ahogy stoppos írta, egy mozgékony ágyú az egész. Akkor pedig már a batchat jobb mint a t-62...
De majd a kinai T10, na az olyan volt a tesztszerveren mint a T-54 Tier10re buffolva. Azt sztem beszerzem, a T-62 helyére.