banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    @ JagdPanther téma: Először is a rövid 88-as nem pontatlan. Átlagosnak tekinthető a német ágyúk esetében. De nem pontatlan. A hosszú 88-ashoz képest gyakorlatilag majdnem minden ágyú pontatlan akkor. :)

Másodszor, a Softwipe előtt és után szerintem nem változott a láthatósági értéke, viszont betett neki a warpolás megoldása utáni szitu. Én legalábbis erre tippelek.

Sz@rnak nem mondanám a JagdPanthert, de a bújkálós-sniperkedős taktikához a JagdPanzer IV. fényévekkel jobb álcahálóval, ahhoz viszont nem elég erős a páncélzata, hogy a frontvonalba mászkáljon.

@Lammaer:

Cifu: ugye mondtam hogy több kárt fog okozni ez a mondat a bannerben mint hasznot? :)

Erről már nem én tehetek, a felelősséget elhárítom magamról ez ügyben. :)

A T-54 harcolni való, és pont a városi pályák az egyetlen, ahol nem használhatóak rendesen, mivel nekik hely kell, ahol kihasználhatják a sebességüket, körbecikázhatják a lomha heavyket vagy elkerülve a kemény dió tankokat (IS7/Maus) áttörhetnek máshol.

Pont a városi pályákon tudnak olyan átkaroló harcmozdulatokat végrehajtani, hogy alapjaiban bonthatják meg a másik fél alakzatát, okozhatnak zavart. Elég "mókás" látni, hogy próbálják a KT-k, VK4502-ők üldözni néha a fel-alá rohangáló T-54-eseket, amelyek a hátukba kerültek...