banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Softwipe előtt? Úgy érted tavaly szeptember előtt? Nem túl vagy túl up to date akkor... :)

Akkor nekem is volt, és lehetett használni, valóban előrelépés volt a JPZIV-hez. Viszont nekem volt sofwipe után is (konkrétan két hete) és egyszerűen használhatatlan volt a JPZIV-hez képest.
    Nem azért mintha nem lenne erősebb az ágyúja, de konkrétan nem lehet bujócskázós TDt játszani vele, mert mindenhonnan látszik.

Konkrét példa volt, egy másik tannkal játszva láttam hogy jön velem szembe egy IS3, és 2 kockával mögötte (200m) egy bokorban egy Jpanther ült. Namost, amint az IS3 megállt, eltűnt, a Jpanther viszont még a bokorból is ugyanúgy látszott mint az IS3 közelebbről, mozogva, nyilt terepen.

Vagyis, a Jpantherrel marhára le kell maradni a támadóék mögött, viszont ebben az esetben sanszos, hogy a hardkódolt 500m-es látótávolság limit miatt te már nem tudod lőni azt amit a támadóék lát,

Ahogy cifu már belinkelte jó soszor, a Jpanther láthatósági értéke frankón fel van nyomva - gyanús hogy ez az SW után eltelt 4 hónapban történt :)