banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    A T-54 egy nagyon jó tank: páncélozott, jó az ágyúja és iszonyat mozgékony. A többi meddel szemben ráadásul még az is előnye, hogy defaultban nem egy 75ös L70-es szintü balfaszság van rajta ... Az a jó még benne, hogy amint megjelenik, csak értelmesen játszva lehet ellene sikert elérni, de akkor nagyon.

A P2 hozzá képest jó sokáig gáz. Főleg mert az első jó ágyúhoz kell a lánctalp és a torony. Míg felkerül rá a 10,5es, addig beleőszülsz a grindbe. (Amikor grindeltem, még az 5xös ERAban IS!!! állandóan veszítettünk, mert sokszor unbalanced volt az egész battle. 900-1000 xpket kaptam vereségnél, mert L70-essel nem tudtál csak HEvel belesebezni az ellenbe. Ez katasztrófális volt. Most ue nem 5xös XPvel egy rémálom.) Én azért, hogy haladni lehessen, opciónak hagytam volna a rövid csövű 10,5t választásként, mert enélkül NEM LEHET TISZTESSÉGESEN P2t gyúrni. (Még mindig hiányzik nekem a legjobb motor és a L100as.)

A Pershinget nem ismerem, de azért ott sem egy L70esel indulsz neki a "varázslatnak" ...

A mozgékonyság mindháromnál megvan, a végére az ágyú is (ebben a P2 a legjobb), de azért iszonyat bónusz a T-54nél az alacsony felépítés és buci torony.

Szóval T-54, de azért a többi sem rossz, ha 1x fullosak. De amíg fullosak lesznek, az ember beleőszül. :(

Nekem a P2 azért jön be, mert olyan, mint a DB: bár sebezhető, de azért mégis odacsap, és nagyon mozgékony support tank, pedig még a legjobb mocim sincs meg. A gond vele, hogy T-54, Maus és IS7 elé dobja koncnak. Na ez viszont keményen csökkenti az élvezeti értékét, míg a DB esetében azért a helyzet nem ennyire durva a balansznál. :(