banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Köszönöm Tuvok, Cifu.

Köszönöm szépen, ez olyan részletes leírás amit sztem igorék sem tudnak még a Ferdiről :)))
    Akkor gyors visszarakom majd a 88-ast, mert a 105-ös van fenn. Már csak a második motor van, és a 128-as ágyú, azok igen kemény diók lesznek. Főleg így, hogy már vége az 5x-ös bulinak.
    Ahogy írtad, a 88-assal próbáltam sniperkedni, hisz inkább az az asztalom, de lánctalp és motor hiányában elég nehéz volt az elején.
    Rammer már van rajta, ventit lehet veszek rá. Akkor is számít a venti, ha már 100%-os a legénység?
    Binoculart használtam, így már tuti hogy megvan az 500m view range :)

A JP nekem nagyon bejött, pont az lett amit vártam tőle. Igaz bánt, hogy hamar észreveszik, de nem szoktam vele előrerohanni. Nem valószínű, hogy a HW után újra nekiesek, főleg nem a Ferdinek, mert prémium nélkül halál lesz kigrindelni. Sokkal jobban fognak érdekelni az amcsi TD-k.