A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezt szeretem ebben a játékban nagyon:
minden ember számára más-más egy tank. Különbözö módon közelíti meg, különbözö ügyességgel, más taktikával, játékstílussal... és nyilván más sikerélménnyel is.
Ehhez jön még hozzá a szubjektívitás, pl. hogy mennyire tetszik valakinek egy tank alapból. Volt aki azért nem akart IS-4 -et, mert ronda.
Sokan szidják a KV-t, mások imádják. Vagy a hetzer, vagy a tigris, stb.
Itt most olvastam, hogy a JP mekkora csalódás, meg "szerencsétlen féltestvér"... hát, nekem pont az ellenkezöje :)
Imádtam a Tigrist, a kedvencem volt. Amíg meg nem lett a fullos JP.
Most az az abszolút kedvenc. Lehet ezzel is csak mákom volt, de folyamatosan olyan csatákba kerültem, ahol böven tudtam sebezni.
Természetesen jó szokásomhoz híven freeXP-böl felraktam rá mindent, ami kell... aztán jöt a csatánkénti 2-4 kill, vagy több is.
(+ a confederate, sniper, top gun medállok)
Lényeg, hogy sokat kell mozogni, de sohase túl közel az ellenséghez.
El kell kapni a pillanatot, mikor lehet támadni, mikor visszavonulni.
Valahogy érezni kell a ritmusát :)
Ez még nem Ferdi, de már nem is StugIII. Viszont nagyon jól érzékelteti az átmenetet a kettö között.
A JgPzIV inkább a vakvágány szerintem, de biztos vagyok benne, hogy volt aki pl. azt imádja.
Közben meglett a Ferdi is, ami szintén nagyon bejött, de ég és föld a JP-hez képest a játékmódom vele. Itt nem nagyon van tánc, ez már kemény kiállok, és lövök tank, ahol már az elején ha jó helyre állsz be, nyerö vagy, viszont ha az elején elcseszed... nehezen korrigálsz, és csak abban bízhatsz, hogy van elég hely mögötted visszavonulni és hogy szemböl a legtöbb lövedék lepattan. Na meg hogy az artynak is éppen a rossz számot dobta a gép arra a lövésre.
Aztán mikor végre visszaérsz a biztonságba a megmaradt 20-30% HP -vel, sárga lánctalppal és ágyuval, halott töltövel... onnan már nehéz lesz abban a csatában bármit is csinálni.
JagdTiger is megvan, de arról még nem tudok nyilatkozni, mert hajnalban éppen megvettem, mentem egy kört és bezuhantam az ágyba :)
Igaz abban az elsö csatába lett vagy 3-4 kill... imádni fogom szerintem.
Az viszont már most eldölt, hogy nálam a végleges játékban a német TD lesz a fovorít... sokaknak nem jön be, de nekem ez fekszik.
Ettöl szép a WoT :)