A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bakker, menj be egy másik JP ellen egy training battle-ba, és nézd meg milyen messziről szúrod ki álcahálóval és álcaháló nélkül.
Én max. azt tudom felajánlani, hogy bemegyek veled, és megnézzük, milyen messziről látlak meg.
Anno ezt hülyére teszteltük, talán még megvan a hivatalos fórumban a topic ahol a teszteredményeket közzé tettem. A JagdPanther-en az álcaháló nem hoz észrevehető különbséget. Ha valaki ennek az ellenkezőjéről meg akar győzni, hát hajrá, de tegye ezt dokumentálva! Annyi, hogy szerinte működik, nekem ugyan nem elég.
Ha nem láttak meg, akkor vagy két bokor mögött voltál, vagy egy bokor elég volt, hogy ne lássanak meg (olyan távol voltak tőled).
Az, hogy elértél néha sok XP-t, az pedig megint kevés. Igen, én is volt, hogy jobb eredményt értem el, de ez volt a ritka eset. Mind a JgPz IV.-el, mind a Ferdivel (alatte/felette egy tier) jobb átlag eredményeim voltak...