banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    A JagdPanther egy szerencsétlen féltestvér. Az érdekes az, hogy amíg azzal nyomtam, nagyon szerettem, aféle nagy StuG-ként használtam, robogtam előre, és viszonylag közelről lőttem az ellenfeleket (akkor már tudtam, hogy a JP-n az álcaháló semmit sem ér, és ebben segített, hogy a JP elég mozgékony a fullos motorral). Adok-kapok volt, ha egy, esetleg két ellenfelet rendesen lesebeztem, kilőttem, már büszke voltam magamra. De így utólag azt mondom, hogy egy iszonyú nagy szívás a JP.

Talán úgy lenne értelme használni, hogy mélyen a fák/bokrok mögé bújik az ember, vagy messziről követi a támadó éket... A fene tudja, lehet újra kéne játszani vele egy kicsit, de nekem nincs lelkierőm megvenni megint, ha TD-zni akarok, akkor van StuG, Ferdi és JT...

Ferdi és az átlövés: Én a Tigris / Ferdi párhuzamos játékoknál figyeltem fel arra, hogy a Ferdi-t talán ritkábban lövik át, de hiába, mert a kevesebb hp (még ha csak 150-250hp-ról is beszélünk) inkább feltűnik. Lehet azért, mert az én "nemeziseim", mint az ISzU-152, Object 704, JSz-4/-7, T34/T30 a Ferdit menetrend szerint két lövésből kilövik, viszont a Tigris-t általában csak háromból tudják (ami azért érdekes, mert az átlagsebzés alapján kettőből kellene halnia neki is, de ehhez képest nagyon sokszor megúszom az ilyeneket 1-2% hp-n)...