A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #19635 Én Köszi a guide-t, kihasználva az 5x bónuszt "gyorsan" átgrindeltem a JPanthert, mert szegényke vmi borzalom (főleg a camo hiánya miatt), úgyhogy csak kedv kérdése mikor esek neki a Ferdinek.
Az 5-öshöz: minimális különbség, de én a 2. slotba szoktam rakni arepair kitet, akkor elég egy 5-5 a lánctalp javításhoz (medeknél ez még fontosabb, mert ott az élet és halál közti különbség).
Átlövés: nekem minden heavy tankban (beleértve az IS4-et IS7 ágyúval) a Ferdi a nemezis, ha meglátom hogy szemben áll már mérgelődök is, mert a betöltött AP az tuti pénzkidobás lesz. Én speciel állandóan pattanok róla AP-vel. Pedig már próbálom ne a felépítményt hanem atestet lőni, de én lepattano a francba és kész. Zsinórban is.
Úgyhogy ha ferdit látok szemből, az első betöltött APt ellövöm, viszont a következő már HE.
Oldalról viszont nagyon szeretem, jó nagy kocka felépítmény emiatt könnyű eltalálni :)