A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezzel csak egyetérteni tudok !!!!!
Én a KV1s-t csak a közepes század miatt vettem meg,mikor beléptem egy klánba és ott azt sokat tolták.Másra nem is használtam,csak századozásra.
Pár hete megyek vele randomban is és azt kell mondanom hogy az egyik legélvezhetőbb tank,annak ellenére hogy egy kicsit nerfelték a páncélját.
Most ketten járunk szakaszba 2 KV1s-el,ha unjuk már a T9-10 csatákat.Az esetek 70-80%-ában top tanknak rak bennünket.Nagyon jó az MM-je.Lassan meglesz vele az 1000. csatám de nem tudom megunni. :)
Szóval ha valaki T5-6 környékén akar fun tankot,vegye meg a KV1s-t,tegyen bele egy jó legénységet,rakja fel rá a 122-est,töltés és célzásgyorsítóval,ventivel,és biztosan nem fog benne csalódni!
(a topgunok nagy része az utóbbi hetek termése.Században nem jöttek úgy mint randomban)