banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    1.: Volt ugye az ide is belinkelt kifejtett adatok, XML-ben. Ezek a játék file-jaiból lettek kifejtve, kitömörítve. Nem kódolt adatokról van szó, tehát nem Exe visszafejtés vagy hasonló.
    2.: Ezekből az adatokból ZiggyDeath rájött, hogy számolja az engine a spotting range-t (erről itt írtam). Jutalmul kapott 14 napos RO-t (RO = Read Only, nem szólhat hozzá a fórumon).
    3.: Hozzá kell tenni, hogy ugyanezen topicban az én hozzászólásaimat is törölték, amelyekben az XML-ből kimásolt visibility value szerepelt, illetve amelyben tételesen felsoroltam, hogy a Wargaming.net staff (Overlord, Steppen_Wolf és BigBadVuk) eleddig milyen információval szolgáltak a láthatósági rendszerről, és tételesen megcáfoltam amit ők eddig leírtak (magyarul bebizonyítottam, hogy dunsztjuk sincs, hogy működik a láthatósági rendszer). A hsz. törlésének indoka: "unfounded accusations at staff".
    4.: Elkezdtem a témát feszegetni a ZiggyDeath féle topicban, hogy ez szép és jó, de a Wargaming.net eleddig pontosan nulla információt és visszajelzést produkált a láthatósági rendszerrel kapcsolatban, ami a fórumon fellelhető, azt a communitynak (egoizmus, pfuj, de ZiggyDeath mellett jó részben nekem) köszönhetik. Erre semmiféle érdemleges dev reakció nem volt (pardon, Eide kifejtette, hogy megérti a frusztrációmat, továbbítja a deveknek).
    5.: Meguntam a dolgot, fogtam magam, és a visibility topicomba beírtam mindent, amit addig sikerült a rendszerről megtudni, beleértve a ZiggyDeath féle képletet, pár példával (ezzel már EULA-t sértettem, hiszen kifejtett adatok). A topicot kiemeltté tették, de töröltek belőle több részt, például a személyes megjegyzésemet az egész Wargaming.net hozzáállással kapcsolatban, és rosszallásomat amiatt, mert egyszerűen nem lehet a visibility rendszerről vitázni érdemben EULA sértés nélkül.
    6.: A ZiggyDeath féle topicban a Ximix-féle táblázatot bemásoltam, és tömören kielemeztem (kb. ennek megfelelően). Erre kaptam 3 nap RO-t én is.

No itt betelt a pohár nálam, írtam egy privit a Eide-nek és a másik modinak, aki RO-t adott, hogy akkor mégis hogy vitassuk meg a láthatósági rendszert, mégis mi az elképzelésük erre.

Eide válasza erre itt van.