banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    BTW kicsit visszatérve a "fizessek-e érte" dologra... Én eredetileg abszolute úgy voltam, hogy fizetek érte. Láttam mögötte a munkát, láttam a tartalmat, és hogy a Navy Fields-hez képest tényleg reálisabb, látványosabb a fejlődés.

Aztán megtörtént az EULA botrány, és azt a Wargaming rohadt pocsékul kezelte le. Az pedig, hogy elismerten másodrangúnak kezelik az EU/US játékosokat nálam nagyon kicsapta a biztosítékot. Van ezer hibája a játéknak (bakker, engem akkor is az zavar a legjobban, hogy nincs Szövetséges-Tengelyhatalmak szeparálás random battle alatt), de azokat elnéztem volna. Azt, hogy ennyire szánalmasan állnak viszont a community-hez, azt nem. Bakker, belőlü(n)k élnek, vagyis belőlü(n)k akarnak megélni!