banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Ez így van, de a közepesek szerepe amúgy sem az hogy leállnak a nehéztankokkal 1 vs. 1-ben és köröznek míg meg nem pusztul az ellen.

A közepesek a széleken segítik a támadást, majd ha a heavy-k áttörtek akkor visszamennek és a legyengült részeken segítenek. Ezt most is meglehet csinálni, teleportálás nélkül. A teleport egy hibás taktikát tanított meg a közepes tankosoknak és aztán persze hogy mindenki eladta amint látta hogy már messziről is eltalálhatják.

erdos: akkor hozzuk vissza a teleportáló tankokat mert úgy sokkal jobb volt? hát...nem tudom mióta játszol, de mikor kijavították igazi megváltás volt. Pedig én is Párduccal kezdtem, igaz akkor még max. Tigris I-esek meg IS-ek voltak az ellenfelek, de egy szerencsétlen felderítőt nem tudtam 100m-ről eltalálni.