A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #18664 Tegnap este épp ettől akadtam ki. Igaz, ,,csak" Tier 9-es tankom volt, de én voltam legnagyobb a tornasorban. harcolok , megyek elől folyamatosan jelzek, hogy jöjjenek segíteni, nem jöttek, sőt még ki is röhögtek, hogy ugyan mi bajom van, mit félek a tier 9-es tankban? Hát csak azt, ti idióták ,hogy hiába én vagyok a legnagyobb, egy perc alatt szétkapnak ha nem együtt támadunk.
Mérgemben kiléptem a csatából, pedig vagy 50%-on állt a tankom. Vesztettek is, de hát ők voltak az okosak, biztos megérte nem segíteni.
Szóval ez általános jelenség, hogy a csapat legnagyobb tankja menjen előre, harcoljon, a többi meg csak mögötte leselkedik de nem csinál semmit.
Ami mondjuk végképp szánalmas, hogy már Panzer III-al is fordult ez elő velem, a PzIII-asom volt a legerősebb, és hagyták hadd harcoljak egyedül. Áh...szánalom.
Volt olyan is, döcögök előre a Vk45-el Cliff-en, oldalt a hegy mellet, jön szembe Tiger, KT, JagdTiger, IS4(vagy IS7, nem tudom már) IS3...én meg egyedül , mert amint az ellenséges banda felbukkant, mindenki eltűnt a hátam mögül!
A vk45 meg ügye marha gyors, és persze esélye is van hat másik magas tierű tank ellen...
De a nagy tierű tankok is hülyék néha. Lakewille, szintén tegnap. Ellenség bent kempel a bázisán, lerohanjuk őket, de túl kevesen voltunk támadók. A mi legerősebb tankuk, az IS4 mit csinál? Na mit? A kanyon közepén áll, és vár. Csak tudnám mire. Ő ott áll, és vár. Persze miután a támadó csapatunkat kivégezték, támadott az ellenség. A nagy okos IS4 meg harcolhatott szépen szinte egymaga. Bravo, vesztettünk is, ügyes voltál szép öcsém, sok eszed volt.
Mondjuk ezt épp leszartam, mert nekem pozitív lett a mérleg, nem vesztettem creditet, de akkor is.