banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Ó,ez minden napos dolog.Kismilliószor előfordult már,hogy megyek elől,mögöttem lelkesedik a fél csapat.De a lelkesedés,csak az első ellenséges tank felbukkanásáig tart.Akkor aztán kurva gyorsan tolatásba megy át a dolog.
    Végignézik,hogy hogyan sikerül harcolnom,aztán ha kilőttek,akkor újra megindulnak.Ha nem tolatnak,hanem jönnek tovább lendületből,akkor még talán az is előfordulhatna,hogy előbb kivégezzük őket és még én is életben maradok.
    De valamiért ez nem nagyon működik.Többször megkérdeztem már,hogy miért jó,ha én megyek előre,a többiek meg lesnek.Általában azt válaszolják,hogy mert nekem van a legnagyobb páncélom és különben is én vagyok a T10 heavy.
    Az eszükbe se jut,hogy akkor engem vesznek észre legelőször és mivel eleve az én skalpomat akarja az összes madárpók,kb 10 sec alatt szétműtenek.Viszont ha én lefekszek,akkor utánna a többi nyomoronc,aki eddig mögöttem bújkált,ugyan mi az apja farkával fogja kilövöldözni az ellenség nagy tankjait?
    Érdekes hozzáállása van a nagytöbbségnek a T10-es tankokhoz!
    Egy dolgot kellene helyretenni ezzel kapcsolatban.
    Nem a T10 gép van azért,hogy megvédje az összes többit!Hanem az összes többinek kellene segítenie a legerősebbet.Így van legnagyobb hasznára a csapatnak,és ezálltal tudja közvetve védeni a többieket is.
    Csak hát ugye a fosási faktor...