A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igazából ha nem ismerik be, hogy az amcsi heavy-knél egy rejtet 20%-os bónuszt kaptak a kijövetelkor, akkor nem is kezdem el keresni. A mókás az, hogy ha mondjuk 1.05-öt írnak be, akkor az az 5% aligha tűnt volna fel bárkinek (legfeljebb sokat anyáznak, hogy milyen nehéz átlőni őket). De a 20% már látványos volt. Ezért kezdtem el vizslatni az XML-t, és megakadt a szemem ezen az értéken, mert a JT és Ferdi esetében 1.05 volt. Írtam is itt, hogy a JT gyengeségét a devek is tudják, ezért adtak valószínűleg 5% rejtett buffot a páncélvastagságra. Azért volt gyanús a dolog, mert a JT a páncélzata alapján sehogy sem fér bele a Tier IX.-be, adok-kapok játékokba, márpedig a JT ugye ezt játssza. A nagyon pocsék láthatósági érték miatt pedig nincs ami ellensúlyozzon. A 100mm-es első/alsó páncél így 105mm, a 150mm-es felső páncél értéknél 5% ugye 157,5mm, a felépítmény 262,5mm lett így. Nem nagy változások, de ezek az értékek azért már egy fokkal jobban beleillenek a Tier IX. adok-kapok játékba. Márpedig itt azért a JT úgy-ahogy helyt áll.
A Tier IX.-es mediumok értéke is érthető valahol, hiszen az alap értékek esetében semmi esélyük nincs a Tier IX. szinten.
Persze ez csak az én feltevésem, és persze "nem megbízható adatokra" épül, de látok logikát benne.
A csúnyaság benne az, hogy ez egy rejtett változó. Ha valaki a játékban kijelzett értékekre épít, akkor hibás következtetéseket vonhat le...