banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát, én harcoltam Pershinggel T-54ben, és valószinüleg azért mert még nem a legjobb ágyúm van, nagyon nem akart elfogyni a csávó... nem tűnt annyira gyengének.

Panther II nagyot tud harapni, őt viszont át tudom lőni minden szögből.

Speciel az effektiv páncélzatot nem nagyon érzem, mert az a bizonyos T-29 amit lent említettem, szemből 3x egymás után lőtte át minden további nélkül a fejlesztett tornyú T-54emet.

Elég kevés lepattanót érzek belül, de ez tudom, hogy szubjekiv mert nekem T-54 ellen mindig probléma volt ez, és amikor más tankkal megyek mert a T-54 még aroncstelepen van, látom hogy pattogok róla mint a fene.

Ami nekem elsősorban a T-54et nagyon OP-pá teszi, az a hihetelen mozgékonysága és az ágyú pontossága még mozgás közben is (mondjuk ehhez a felrakott extrák is hozzájönnek), illetve az a bizonyos instant lánctalp felrakás. Ez nekem nagyon illik a játékstílusomhoz (elfogóvadász és arty gyilkos)

Aztán remélem ha meglesz a top ágyú, akkor a pen és a sebzés is hozzájön mindehhez.