banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Azért brutálisnak nem nevezném. Ez van, nem olyan katasztrófális. Szerintem egyik gépet se dobja be annyira nagy harckocsikhoz, hogy ne lehessen semmit se csinállni a 8,8 cm L/56-al. De írtam már hogy nem vagyok feltétlen híve a minimális eltéréseknek. Akkor kevésbé változatos a játék és egyre jobban hasonlít a piros, zöld, kék egységtankokhoz a játék. Az IS-nél és az SU-152-nél például fordított a helyzet, ott a hasonló szintű német gépek ágyúja erősebb 25-30 mm-el.

Azt nem mondanám, hogy történelmileg nincs alátámasztva, csak mi nem találtuk meg a pontos értéket. :) Inkább azt mondanám, hogy másfajta értéket adtak meg mint a német ágyúknál. Nem valami fair dolog. De mondom én a fejlesztők helyében átnevezném a lőszer típúsát és meg van oldva a probléma. Ezután már nem nagyon lehetne belekötni. Szerintem ugyanezt vagy hasonlót játszották el a 85, 107, 122 mm-es ágyúk esetében is.

Ha a Jagdpanzer IV-est és az SU-100-ast nézzük, akkor azért szerintem nem elhanyagolható a tűzgyorsaság se. Ugyan TD-m még nincs, de úgy gondolom, hogy fontos az, hogy hamarabb le tudd lőni az ellenség lánctalpát, minthogy felraknák neki. Erre a 100 mm-es már kevésbé alkalmas.