A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #18162 Szerintem nem olyan nagyon brutális az a 100 mm-es. Amúgy se vagyok nagy híve ennek az azonos tier azonos értékek elvnek. Akkor minek különböző típúsú harckocsi, ágyú stb? Legyen piros, kék, zöld harckocsi ugyanazokkal az értékekkel és kész.
Kb egy hete újra medium harckocsival játszok. Jelenleg VK3002 DB-m, van. Semmi bajom nincs a 8,8 cm L/56 löveggel. Rendszeresen kerülök össze olyan gépekkel amiken 90 mm M3 vagy 100 mm D-10T ágyú van, nem olyan veszélyesek.
Összességében tetszik a VK3002, egyetlen dolog van amin nagyon kiakadtam: a hangja. Magas sebességnél kattog. Alig hittem el, hogy kattog. Mivel szeptember óta nem volt közepes harckocsim nem tudtam hogy most az lett a divat a medium harckocsiknál hogy nagy sebességen motorhang, meg minden más hang nélkül kattognak. Hihetetlen. De szerintem a játékban lévő hangok nagy része egyszerűen borzasztó.