A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A Visibility topicból kivették Ximix diagramját, de benne hagyták a példában a Panzer IV.-es 0.25 / 0.3-as értékét. Ott nem adtak RO-t. Ahol meg kaptam, ott ugyancsak a diagram volt belinkelve, plusz említve a JSz-3/-4/-7 illetve T32/T34/T30 esetén a 0.195-ös still value.
Én amúgy direkt nyomtam be a diagrammot és elemeztem az adatokat is megemlítve. Kabaré, hogy ZiggyDeath-el privát üzenetek formájában beszélgetve próbáltunk rájönni, hogy mi is lehet a crew camo skill illetve a camo net hatása a spotting range számítására. Meguntam, mert lehet, hogy más is ráharapna a témára, és sikerülne megfejteni a legutolsó, még megválaszolatlan kérdést ezzel kapcsolatban. Külön, nagy betűvel ki is írtam a Visibility topic elejére, hogy beleraktam ZiggyDeath formuláját, amiért 14 nap RO-t kapott, de ha ez bántja a Wargaming.net-et, akkor nincs is szükség eféle topicokra a hivatalos fórumon.
Erre az egyik modi törli a Visibility topic elejéről a fenti szöveget és a diagrammot, de benne hagyja az értéket, a másik modi egy másik topicban meg ugyanezért ad 3 nap RO-t. Még privátban szépen leírtam nekik, hogy mégis akkor hogy képzelik, hogy vitassuk meg a láthatósági rendszert, ha az adatokat nem szabad leírni?!