A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #17703 Nemtom, én meg PONT Leoval müvelem ugyanezt (ez az egyetlen alacsony szintű scoutom), ráadásul álcaháló nélkül, és remekül működik a történet.
Nem mondom, campirovkán izgalmas a pillanat, amikor elfoglalom kedvenc bokromat egészen elöl az ellenfél közelében (amikor az alsó zászlótol indulunk, egyből fel szoktam döngetni E7-re) , majd jön az első skuló. Aztán a második. Aztán viszont az esetek többségében nem lőnek többet, mert nem látnak többé (hiszen megálltam a bokorban, és mivel feltűnik 1-2 scout a túloldalon, azzal kezdenek el foglalkozni rólam meg leszállnak). Innentől kezdve végig spottolom a B5/B6 templom mellett a hegyre tartókat illetve a folyó mentén E4/E5 környékén előre lopakodókat, és egészen addig életben maradok amig az ellen a faluban előre nem nyomul C8-ig.
Ezt gyakorlatilag minden medium tankkal el szoktam játszani, még T44-el meg VK3002DB-vel is, azokkal ráadásul lőni is szoktam például a hegyre fel és a hegyről lefelé jövőket.
Sajnos lassabb tankokkal nem lehet időben feljutni, mivel általában jön vki D4/D5-re, és hamarabb odaér mint én.
kampinovka referencia
Másik bevált és imádott bokrom Karélia, ha a II. pont felől indulunk. Itt egészen F7-re előre rohanok MINDENFAJTA járművel (beleértve IS3, vagy az ultra mobilis T29-et) miután az ellenség középen bedöngető scoutjai már elmúltak.
Az ott lévő kicsi bokrok tökéletesen takarnak, gyakorlatilag ellátok G3/H3-ig, és ők nem látnak. Az északi részhez tartókat jó esetben tűz alá tudom venni, és különösen hasznos vagyok a csapatnak, amikor spottolják fent a B4/C4 környéki sziklánál csikicsukizókat, ugyanis azokat végig tudom lőni mig a csapat többi része nem, ráadásul amig oda eljut az ellen, D3-tól már tudom őket lőni.
1-2 lövést ha bekapok, az jelzi hogy kiszúrtak, ilyenkor hátracsurgok és közvetlen a szikla mellé tapadok, de az esetek többségében miután begyűjtöttem a killjeimet, megindulok középen és vagy szétverem a zászlónál lebszelő artikat, vagy segitek a délen csikicsukizó embereknek azzal hogy hátbalövöm akikkel még nem végeztek.