A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Imation #17698 Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumot, kb 1 hete találtam rá a játékra és mivel béta kulcsot nem tudtam szerezni az orosz szerveren nyomom.
Számomra bármilyen gyengített csak a német tank jöhet szóba. Ma délután fogom átrágni magam a kartonból hajtogatott PzIII on és most jön a tipródás hogy IV vagy III/IV felé induljak :(
Igazából a medi a vonzó mert nem szeretnék 30km/h val csoszogni a pályán. Viszont attól is félek hogy csak idegelni fogom magam hogy nagyon gyenge lesz a csatákban a hevyk mellett. Érdekes út lehet a PzIV -> VK3001(H) mert onnan mindenfelé lehet menni. A kérdésem hogy a leírás alapján elég gyengének tűnik a 3001(H) ha jól emlékszem valaki szidta is korábban, mennyire gáz az a gép?
(viszont ezen az úton a tigris felé ha mégis hevyt akarok később baromi sokat kell majd ezzel a tankkal küzdenem)