banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Nem, mert a kikerült adatok a játék file-ainak visszafejtéséből származnak, ami tiltott dolog, továbbá az így hozzáfért adatokat publikálni tilos (a fórumon).

A szépsége a dolognak az, hogy végre megvan a látótávolság pontos számításának képlete:

View range - (view range * visibility value) = spotting range

A View range a te tankod látótávolsága, a visibility value a célpont "invisibility value" értéke, természetesen az állapotától függően a mozgó vagy álló érték. A spotting range a távolság, ahol már megláthatod a célpontot.

Gyakorlati példa. Én ülök egy fejlesztett tornyos Panzer IV.-ben, 100% crew, nincs semmi látótávolság növelő cucc, van 420m view range-em. A célpont egy mozgó Panzer IV., ennek a mozgás közbeni értéke 0.3. Tehát:

420 - (420 * 0.3) = 420 - 126 = 294

Vagyis legfeljebb 294 méterről láthatom meg a Panzer IV.-est.

Én e miatt keltem ki, mert úgy nem lehet a láthatósági rendszerről beszélni, hogy az invisibility értékeket nem lehet leírni, mert sértik az EULA-t, lévén a játék file-jaiból kiszedett adatok...