A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #17339 Szerintem az IS-7 frontpáncélja nem sokkal erősebb mint az IS-4-é. Azt is simán átlőtték a tier 10-es nehéztankok, de 9-es szintű ágyúk is eredményesek szoktak lenni. Az hogy milyen szinű a célkereszt azzal általában nem törődök. Kitudja, lehet az is annyira prímán működik mint a parancsnok benyögései.
A T-54 páncélzata a szintjéhez képest nem OP. Szerintem jól adja vissza a WoT, hogy mennyire átlőhetetlen volt szemből a valóságban. Ha mozog a T-54-es az jó. Ugyanis, ha a lánctalpát találod el akkor a sebessége miatt befordul és a csapattársak már oldalról tudják lőni. Ha egyedül vagy akkor szívás. Akkor van baj ha áll és a frontpáncélját mutatja feléd, akkor megint szívás következhet be. Amúgy az afk-s tesztnél nem tudtam gyenge pontra célozni, mert egy bokor köztünk volt. Csak azt tudtam meghatározni hogy a testet vagy a tornyot találta el.
Szerintem nem az a baj az orosz heavy tankokkal és a T-54-el, hogy OP a pánclézatuk. Egyszerűen ennyire erősek voltak, elég jól tükrözik, hogy mennyire nehéz volt/lett volna kilőni őket. Érdemes összehasonlítani az IS-4 és mondjuk az E-100 páncélzatát, látható hogy mennyivel többet hoztak ki az oroszok 60 tonnából, mint a németek 140 tonnából.
A baj az hogy a szemét WoT-osok a német nehéztankok páncélzatába még direkt gyengítik, raknak gyenge pontokat: gyengített lövegpajzs, szemből soha nem pattan le a Henschell-torony oldaláról lövedék. Biztos valami személyes elszámolni valójuk lenne a Tigristankkal és így állnak bosszút rajtuk.