A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én mindig is szerettem volna, ha az SPG-k megállnak Tier 5-nél (Hummel, Su-8). Ha a nehéz tankok ellen rakták be ezeket (márpedig igen), akkor nem hiszem hogy annyira hiányzik mindenkinek az, hogy egy lövéssel 1000-2000 HP-t kapjon le valami rólad ami a pálya másik sarkában gubbaszt a bokorban és csak arra vár hogy egy picit kilógjon valamid a ház vagy szikla mellől aztán durr. A Hummel 10-20%-ot vesz le egy lövéssel (attól függ hogy Tier 8, 8 vagy 10), szerintem ez még oké.
Tegnapelőtt kicsit ideges lettem mikor 1600 HP-ról egy lövéssel szedett ki a Párduc II-ből egy Su-14 Himmelsdorfon. (igen álltam egy helyben, mivel azon a pályán nem lehet éppenséggel száguldozni)
Boron Power: majd összeírom már egyszer az egyes nemzetek előnyeit hátrányait, csak el ne felejtsek a németeknél jó sok helyet hagyni a hátrányoknak :)