banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Bocs csak valamelyik hsz-edben pont valami orosz példát olvastam.

Igen, a KV-2-re és a KV-1-re. Amennyiben ezek hitelessége megkérdőjelezhető, légy oly kedves homályosíts fel. Amennyire lehet, szoktam ügyelni arra, hogy ne dőljek be valami "fanboy" szórakozásának, de persze én is tévedhetek. A KV-2-es eset azonban a német oldalról is dokumentált, a végén 6db 88mm-es találat kellett neki, amíg elcsendesült... (ennyit arról, hogy egyetlen találat elég egy harckocsi harcképtelenné tételéhez):

Az meg, hogy veszélyesek voltak a német sugárhajtású illetve egyéb kísérleti gépek egyszerűen arra vezethető vissza, hogy nem volt elég idejük tesztelni stb. De ha belegondolsz akkor ők kevesebb idő alatt hoztak össze egy sugárhajtású repülőt, mint manapság egy modellfrissítést egy autótípusnál.

Pont ezt írtam, hogy a különbség főleg az, hogy amíg a németek kénytelenek voltak minden arra alkalmas gépet bevetni, a szövetségeseket nem hajtotta a tatár, a rendelkezésre álló eszközökkel is végre tudták hajtani a feladatot.

Ha valaki zavar a sok OFF, szóljon, és átterelem a témát a II.Vh topicba, kicsit elszaladt a téma...